ini adik saya bah

ini adik saya bah
ajim

Wednesday, April 29, 2009

ZANY KENA REHAT CUKUP2

Hari ni dah 30.04.2009. semalam 29.04.2009, last paper aku tuk sem ni...aku jawab mcm apalah paper law tu, lepas tu keluar awal pulak...konfiden je kan..padahal aku risau sebab aku jrg kluar awal...yg keluar awal ni selalunya yg pandai2 je..so bila aku keluar awal aku tak caya aku ni pandai...hahaha...

k...04.05.2009 pukul 2.15 petang tarikh n waktu keramat tuk aku sebab aku akan balik Sabah dan berjumpa dengan family aku terutama adik2 aku...tak sabar nak jumpa diaorg, tulah nasib aku ni kan perantau..

sepanjang sem ni banyak benda dah aku lalui. Semuanya buat kepala aku mual tuk berfikir..kadang2 pelik juga kenapa satu-satu akan berlaku tanpa bagi ruang tuk aku berehat sekejap. Semuanya bagaikan drama tv yang beratus2 episod. Sampai ke tahap ni, otak aku dan tak boleh jalan mcm biasa...aku akan termenung dan berfikir apa lagi selepas ni. Aku jadi takut...ntah apa lagi tuk episod yg seterusnya... Dan bukan semua yg dah settle akan mudah je tuk aku lupa. Nak settle kan pun dah mcm2 benda yg tak pernah aku terfikir terpaksa aku buat...

Aku penat dah....aku muda lagi, tapi dengan benda2 mcm ni aku mcm org dewasa dah.. Sedangkan yg selalu buat kacau kat kepala aku ni adalah org2 yg umurnya lebih dari aku..tapi kenapa aku juga yg terpaksa jd dewasa demi org2 mcm ni. Aku penattttttt...

Nasib ada org2 yg memahami...TQ korg...TQ sangat2...

Nak tau tak, benda2 ni dah buat aku cepat menyampah ngn sesiapa je yg tiba-tiba baru nak brknalan ngn aku dah mengada-ada kenal aku mcm bertahun2.

Perhatian ye...korg tak setaraf dengan org yg dah lama kenal Zany ni Faham...aku tampar baru tau..

Lagi satu tuk sem ni, ini ada post penutup. Aku nak rehat lu...Hope sem depan aku akan menulis post intro dengan cerita yg mengumbira kan hati...Amin...

n kesempatan ni, aku nak minta maaf dengan semua member2 yg aku tak jaga hati sangat, yg terguris rasa ngn aku, yg banyak mebantu aku sorry aku ni memang menyusahkan....tq krna cuba memahami n jadi kawan aku...

n sebelum aku pergi...kepada mereka2 yg tersenarai dalam golongan2 yg aku benci tahap sungai gabai...maafkan aku..n aku maafkan korg.

Hope kita akan berjumpa lagi...kalau tak terjumpa doakan yg baik2 tuk aku. N ingat satu benda aku sayang korg semua wlupun kdg2 perilaku aku tak menggambarkan pun kasih sayang aku kat korg. Itu lah Zany yg sebenar...tak reti nak tunjuk sayang tu mcmne. Maklumlah sekarang hampir tiap ari aku takut nak tido, takut tak terjaga n tak terjumpa korg dah...k maafkan aku ye semua...hope aku masih boleh bangun dan boleh menulis dalam blog ni lagi...

k Semua...


Assalamualikum...jaga diri..

4 comments:

~lina~ said...

sob..sob..sobb...
amboi, ade hati nak tdo xnak bgn eh!
kau kene pergi kempen kementerian kesihatan jugak la!
HAZANNEY, selamat bercoti!

Muse said...

:~(

Saiful AmmaR said...

ko kenape ni?

sedih je ayat kau....

mastikus said...

weeeeee.....

rehat cukup2

balik leh menari2