ini adik saya bah

ini adik saya bah
ajim

Wednesday, April 8, 2009

TERUSKANLAH...K...

"aku baru kenal ko...kerana si pendek hitam tu ko tak peduli dah nasihat kawan2 ko. Ada mak ayah tak nak dengar cakap...semua nak salahkan keluarga..Nak bunuh dirilah semua...huh...ko sendiri cari masalah..n aku harap ko ingat je satu benda..lepas ni jangan cari aku ngn kawan2 yang tinggal ni...jgn ganggu aku ngn kawan2 yang ada sekarang ni k..ko teruskan dengan life ko yang BODOH tu..teruskan lah...balik kampunglah, jangan study lagi menyusahkan je.." kata seorang kawan yang dah tak tahan dengan perangai bodoh kawannya, yang memeningkan kepala dan membuatkannya tidak dapat menyiapkan kerja2 kelas...

sengal betooollll.......

5 comments:

pEnDiTa_GiLa said...

err,puan, boleh saye tau cerita selanjutnya?

:p

Mute Muse said...

huk huk.
terbatuk hamba.

MuDaH SaJa Untuk Mu said...

hahah...b
oleh wahai pendita gila..

MuDaH SaJa Untuk Mu said...

batuk je muse..hahah

mastikus said...

eh tak fahamlah, isy tak fahamlah
kau cakap pasal siapa ni??
hahahaha